Dental & Beauty

con un risparmio assoluto

Ritrova il tuo sorriso

Contattaci

Dental & Beauty

Sicurezza e Professionalità in ogni fase

Chirurgia estetica in Albania.

Contattaci

Dental & Beauty

PREZZO UNICO
2190 €

Trapianto capelli...

Contattaci

Dental & Beauty

con professionalità e risparmio

Trattamenti locali compiuti

Contattaci

Dental & Beauty

A PARTIRE DA

2800 €

Il tuo sogno ...

Contattaci

Kujdesi Dentar

Materialet e çertifikuara dhe me cilësi të lartë së bashku me një staf të mjekëve avangardë, do të garantojnë një rezultat absolutisht të përshtatshëm për pritjet tuaja.

Kirurgjia Estetike

Dental & Beauty është e pajisur me një staf të kirurgëve shumë të specializuar kozmetikë, të cilët do t’ju ndihmojnë të arrini bukurinë që keni ëndërruar gjithmonë.

Mbjellja e Flokut

Mjekët tanë janë shumë të kualifikuar dhe falë përvojës së tyre ndërkombëtare dhe studimeve të profilit të lartë ju do të arrini qëllimin e caktuar.

Mjekësia Estetike

Trajtimet estetike të studiuara dhe të personalizuara sipas nevojave të secilit pacient individual, nga intervista paraprake e informacionit deri në rezultatin përfundimtar.

Fekondimi Artificial

Dental & Beauty ka arritur suksese të mëdha në fushën e inseminimit artificial, gjithnjë me qëllim të sigurisë dhe profesionalizmit të lartë.

Cfarë Bëjmë

Shërbimet Tona

KUJDESI DENTAR

Materialet e çertifikuara dhe me cilësi të lartë së bashku me një staf të mjekëve avangardë, do të garantojnë një rezultat absolutisht të përshtatshëm për pritjet tuaja.

KIRURGJIA ESTETIKE

Dental & Beauty është e pajisur me një staf të kirurgëve shumë të specializuar kozmetikë, të cilët do t’ju ndihmojnë të arrini bukurinë që keni ëndërruar gjithmonë.

MBJELLJA E FLOKUT

Mjekët tanë janë shumë të kualifikuar dhe falë përvojës së tyre ndërkombëtare dhe studimeve të profilit të lartë ju do të arrini qëllimin e caktuar.

MJEKËSIA ESTETIKE

Trajtimet estetike të studiuara dhe të personalizuara sipas nevojave të secilit pacient individual, nga intervista paraprake e informacionit deri në rezultatin përfundimtar.

FEKONDIMI ARTIFICIAL

Dental & Beauty ka arritur suksese të mëdha në fushën e inseminimit artificial, gjithnjë me qëllim të sigurisë dhe profesionalizmit të lartë.

Materialet Tona

Materialet e përdorura për kryerjen e ndërhyrjeve janë të çertifikuara dhe me cilësi të lartë. Jo të gjitha implantet e gjirit janë të njëjta dhe ne në Dental & Beauty vendosëm shëndetin e pacientit në radhë të parë. Ne përdorim Mentor, i njohur për markën më të mirë në botë.

Materialet e përdorura për kujdesin e dhëmbëve tuaj, titanet, zirkoni dhe implantet qeramike janë të gjitha materiale të çertifikuara Blerë evropianë nga kompani udhëheqëse në Evropë.
europea acquistati presso aziende leader in europa.

Disa nga Mjekët tanë

Një Ekip Profesionistësh

Struktura Jonë

Review

Cfarë thonë për ne

Pse të zgjedhësh Dental & Beauty

Kujdesemi për Shëndetin tënd

RAPORTI I CILËSISË / ÇMIM

Sipas nesh në Dental & Beauty, paratë nuk duhet të jenë asnjëherë pengesë. Kjo është arsyeja pse ne garantojmë cilësi të lartë me çmime të drejta. Do të keni mundësinë të trajtoni buzëqeshjen tuaj ose të bëni ndërhyrje estetike me çmime të përballueshme, duke kursyer deri në 60% krahasuar me shumicën e klinikave italiane, dhe duke ruajtur të njëjtën cilësi dhe garanci të Made in Italy.

EKIPI EKSPERT

Dental & Beauty është e përbërë nga një ekip mjekësh dhe kirurgësh shumë të motivuar, të specializuar, të kualifikuar dhe të informuar për metoda të reja dhe inovative në fushën e stomatologjisë dhe kirurgjisë kozmetike për të ofruar një gamë të gjerë shërbimesh speciale brenda një strukture të organizuar në mënyrë optimale me pajisje dhe materiale të reja, të çertifikuara dhe me cilësi të lartë.

GJITHMONE NE DISPOZICIONIN TUAJ

Ne ndjekim pacientët tanë hap pas hapi nga mbërritja në klinikë deri në përfundimin e operacionit ose trajtimin e zgjedhur. Stafi ynë gjithmonë do të jetë në dispozicionin tuaj për informacion ose sqarime mbi procedurat e ndërhyrjeve që do të kryhen. Për informacione ose pyetje shkruani tek info@dentalandbeauty.it info@dentalandbeauty.it

 Whatsapp

 Dërgo nje Mesazh