Kujdesi Dentar

Lloji i ndërhyrjesÇmimet mesatare Itali
Implant Dental Titani. Çmimi përfshin kufizuesin dhe vidën e mbylljes€ 1200€ 550
Ngritje e gjoksit duke përfshirë membranën + materiale biokompatibël të cilësisë së parë€ 2300€ 890
Protezë totale fikse (12/14 elementë aliazhi metalike-qeramike)€ 350€ 80
8/10 Implante Titani€ 900€ 495
Protezë Proviziore€ 800€ 230
Protezë gjysmë-fikse resine (overdenture)€ 2000€ 790
3/4 Implant titani (Për harkun): 1 implant 520 € (çmimi i zbritur 5%)€ 990€ 520
Kurorë metalike-qeramike e thjeshtë€ 450€ 95
Kurorë Qeramik-Zirkon e Ndërtuar me Sistemin Kompjuterik CAD-CAM€ 650€ 150
Kurorë Provizore Resine€ 60€ 15
Shtim i Kockave x 1€ 750€ 290
Protezë Provizore e Lëvizshme (për 1 hark)€ 700€ 250
Protezë Totale e Lëvizshme Resine (për 1 hark)€ 800€ 280
Protezë e Skeletuar Metalike€ 1100€ 300
Protezë overdenture për harkun€ 2000€ 790
Protezë e Skeletuar me Bashkëlidhje Për Preçizion€ 1000€ 420
Mbushje me Kompozit, Estetik€ 150€ 35
Rindërtim i Dhëmbit Perno-Moncone me Fije Qelqi€ 800€ 75
Devitalizzazione e Terapia Canalare in Dente monoradicolato /biradicolato /triradicolato€ 290€ 55
Inlay/onlay€ 300€ 100
Heqje e Thjeshtë e Dhëmbit ose Rrënjës€ 60€ 15
Apicektomi€ 400€ 150
Heqje Kirurgjikale e DhëmbitKlasi I € 140 / Klasi II € 280 / Klasi III € 420Klasi I € 50 / Klasi II € 90 / Klasi III € 150
Trajtim Parandotologjik€90/seancë€50/seancë
Heqje Gurëzash€ 80€ 30
Zbardhim€ 450€ 120
Panoramikë Dentare€ 80€ 25
AnesteziaFalasFalas
PreventiviFalasFalas

Vini re: Çmimet e listës do të jenë subjekt zbritjeje në varësi të llojit të ndërhyrjes që do të kryhet për pacientin. Është e nevojshme për një preventiv falas, të dërgoni një PANORAMIKË DENTARE të qartë dhe të përditësuar, në këtë mënyrë ne mund të jemi më të saktë tek çmimi dhe tek zbritja që do aplikohet.

Kirurgjia Estetike

Lloji i ndërhyrjesÇmimet mesatare Itali
Implant Dental Titani. Çmimi përfshin kufizuesin dhe vidën e mbylljes€ 3000€ 1800
Ngritje e gjoksit duke përfshirë membranën + materiale biokompatibël të cilësisë së par뀠2000€ 1300
Protezë totale fikse (12/14 elementë aliazhi metalike-qeramike)€ 2000€ 1300
8/10 Implante Titani€ 3000€ 1800
Protezë Proviziore€ 3000€ 1800
Protezë gjysmë-fikse resine (overdenture)€ 4000€ 2000
3/4 Implant titani (Për harkun): 1 implant 520 € (çmimi i zbritur 5%)€ 4000€ 2200
Kurorë metalike-qeramike e thjesht뀠3000€ 2100
Kurorë Qeramik-Zirkon e Ndërtuar me Sistemin Kompjuterik CAD-CAM€ 4000€ 3000
Kurorë Provizore Resine€ 3500€ 2400
Shtim i Kockave x 1€ 5500€ 3400
Protezë Provizore e Lëvizshme (për 1 hark)€ 4000€ 2400
Protezë Totale e Lëvizshme Resine (për 1 hark)€ 7000€ 3700
Protezë e Skeletuar Metalike€ 6000€ 3100
Protezë overdenture për harkun€ 5500€ 3100
Protezë e Skeletuar me Bashkëlidhje Për Preçizion€ 6000€ 2900
Mbushje me Kompozit, Estetik€ 7000€ 3400
Rindërtim i Dhëmbit Perno-Moncone me Fije Qelqi€ 3000€ 1900
Devitalizzazione e Terapia Canalare in Dente monoradicolato /biradicolato /triradicolato€ 3500€ 2200
Inlay/onlay€ 3500€ 2000
Heqje e Thjeshtë e Dhëmbit ose Rrënjës€ 4000€ 2400
Apicektomi€ 4500€ 3100
Heqje Kirurgjikale e Dhëmbit€ 4500€ 3100
Trajtim Parandotologjik€ 5500€ 3400
Heqje Gurëzash€ 5000€ 3200
Zbardhim€ 4500€ 3000
Panoramikë Dentare€ 5500€ 3400
Anestezia€ 4500€ 3000
Preventivi€ 2500€ 1700

Në çmim është e përfshirë një natë qëndrimi në spital + analizat para operacionit dhe mjekimet pas operacionit.

Mjekësia Estetike

Lloji i ndërhyrjes
Rimodelim i buzëve ne acud guakyribuj€ 120–200
Trajtim i mollëzave me acid jialuronik€ 130–200
Mbushje e sulkuseve nazolabial me acid hialuronik€ 100–200
Trajtim i rrudhave të ballit dhe rreth syve me botox€ 200/ampulë
Trajtim i djersës së tepërt me botox€ 200/ampulë
Trajtim i rrudhave të qafës me botox€ 200/ampulë
White peeling€ 30/seancë
Biostimulim me multivitamina, acid hialuronik, aminoacide etj.€ 70/seancë
Biostimulim me sulfat glukozamine€ 30/seancë
Emulsiolipolizë€ 30/seancë
Lipoapoptozë€ 30/seancë
Lifting me fije traksioni€ 200-450/seancë
Biostimulim nëpërmjet kolagjenit€ 130/seancë
Biostimulim nëpërmjet PRP€ 100/seancë
Peeling me TCA€ 35/seancë