Kujdesi Dentar

Me ne ju mund të rifitoni buzëqeshjen tuaj duke ju besuar specialistëve tanë për kujdesin e dhëmbëve tuaj.
Materiale të çertifikuara dhe me cilësi të lartë së bashku me një ekip lider mjekësh, në vitet e eksperiencës dhe specializimet në nivel ndërkombëtar, ne do t’iu sigurojmë një rezultat absolutisht në përputhje me pritshmëritë tuaja. Me Dental & Beauty ju mund të keni një KURSIM SUPERIOR PREJ 60% për kujdesin tuaj dentar në krahasim me proçedurat e kryera në Itali pa cënuar cilësinë. Çmimet tona janë shumë konkuruese, por kjo nuk do të ndikojë në cilësinë e shërbimit. Në fakt, në sajë të taksave të ulëta dhe kostove të moderuara të strukturave në të cilat ne operojmë, ne jemi në gjendje të ofrojmë shërbimin më të mirë, me standarde tëlarta të higjienës, cilësisë dhe sigurisë, të gjitha me kosto të ulët.
Dental & Beauty kujdeset për shëndetin tuaj dentar duke garantuar një kursim absolut dhe operacione të qëndrueshme në kohë për shkak të përdorimit të materialeve të çertifikuara dhe të garantuara.

LIRIMI FALAS për 2 persona në një apartament në TIRANë P FORR Kohëzgjatjen e kirurgjisë suaj dentare.

Mbi çmimet e listuara do të ketë zbritje në varësi të llojit të punës që do të kryhet për pacientin. Është e nevojshme për një preventiv falas, të dërgohet nga pacienti një GRAFI DENTARE (PANORAMEX) e qartë dhe e kryer afër në kohë. Në këtë mënyrë ne mund të jemi më të saktë në lidhje me çmimin dhe zbritjen që do të aplikohet.

Single-Dental-Implant

IMPLANTOLOGJIA DENTARE

7/16/12 Daily Dose Kotz blog about whiter teeth

PROTEZA DENTARE

Extreme close up of hands working on dental braces with hatchet and mouth mirror. Macro close up of female mouth showing dental braces.

STOMATOLOGJIA KONSERVATIVE

menor

KIRURGJIA DENTARE

MjekëtStruktura Jonë